Kamiigusa

Idag kollade vi på lägenhet i Kamiigusa. Det är ett skitmysigt litet ställe 15minuter med tåg från Takadanobaba där vår skola ligger.

Image

Gundam välkomnar oss till Kamiigusa. Gundam är en populär animeserie från 1979 skapat av Sunrise Inc som har kontor just i Kamiigusa, det är därför stället kryllar av Gundammålningr och prints. Sunrise är ett av de största animestudiorna i Japan och de ligger bakom succéserier som Code Geass, InuYasha och Cowboy Bebop.

Image

Image

Image

En bild på ett regnigt Kamiigusa

Image

Stationen är desto ljusare. Rosa <;3

Image

Tillbaka i Takadanobaba för plugg. En reklamutdelare sprang ikapp mig och i princip tryckte ett reklamblad i handen på mig idag, vi kollade vad det handlade om och det var lägenheter i Japan. DYRA lägenheter. Vet inte varför hon ville ge oss det reklambladet, men hon var väldigt angelägen om det. Japanerna har annars en tendens att ignorera oss ”turister” vi ska ju ändå snart hem.

Image

Sitter vid kanalen och käkar nudlar. På Family Mart (typ som 7 eleven) kan man köpa koppnudlar. Man får med ett par ätpinnar och det finns varmvatten så att man kan tillaga nudlarna direkt i affären. Smidigt!

Image

Vill bara vissa att dessa röda papperslyktor faktiskt finns och är jättemysiga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s