First time: Natto, fermenterade sojabönor

Blev spontan natto-provning efter skolan idag. Natto är typ fermenterade sojabönor och kanske en av de mest japanska maträtterna som finns. Jag har hört så många skräckhistorier om hur äckliga dessa kladdiga små bönor är att jag bävade för smaken, men det var inte så farligt. Visst, skumt, men inte extremt äckligt. Skulle kunna vänja mig vid det helt klart.

Image

Ser lagom oskyldigt ut?

Image

Någon sås man ska gegga i.

Image

Väldigt kladdigt.

Image

Itadakimasu!
Ellen är hardcore. En annan var feg och provade först bara en böna, men som sagt. Inte en favorit, men inte så farligt som vissa påstår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s