Favorit i Repris

Jag och Alexander är mästare på att irra. Speciellt när vi ska leta matställen. Vi bestämmer något, ska precis gå in och känner att njaaaa det finns nog något bättre och så slutar det på Donken. Idag irrade vi i Omotesando (vid Harajuku). Det roliga var att vi hade bestämt att vi skulle äta på en restaurang redan innan vi åkte hemifrån, men det slutade såklart med att vi ångrade oss. Men istället för Donken irrade vi bort till Korean Corner (som jag kallar det) i Shin-Okubo. Vi hamnade i någon slags idol-restaurang där det var proppat med bilder på Kpop-artister (alltså popstars från Sydkorea) och det fanns en storbildstv som spelade Kpop-konserter.

Jag hoppar över alla roliga pinsamheter rörande språk och utvälta servetter och grejer denna gång. Men det var ju också en rolig historia…

Image

Koreansk pizza är väldigt speciellt. Det är typ grönsaker och allt möjligt blandat i själva pizzasmeten sen steks smeten på hög värme i olja så pizzan känns nästan friterad. Underlig, men grymt god!

Image

Idolbilder. Överallt. Idolbilder!!

Image

Var tvungen att ta en närmre bild på Idol Park där de säljer idolprylar. Fläktar, bilder, handdukar, kaffekoppar… det mesta. Finns flera idolaffärer i Shin-Okubo och alla är proppade med sånt här. Ska seriöst investera i en CD-spelare eller något snart för Kpop är seriöst crazy bra musik.

Annonser

One thought on “Favorit i Repris”

  1. Det där stället skulle Madde tokälska!!! Låter som du har det bra, härligt att det äntligen blev ett strandbesök också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s